3. årsudstilling 2015 / To a Certain Degree

TO A CERTAIN DEGREE, Det Fynske Kunstakademis 3. årsudstilling 2015
21. – 31. maj 2015

Fernisering d. 20. maj kl 17.00. Udstillingen er åben til kl. 21.00 med koncert ved Peter Skibsted kl. 19.00.

Gruppeudstillingen To a Certain Degree er kulminationen på de studerendes grunduddannelse og dermed tre års kunstnerisk arbejde. Her vil 14 individuelle kunstpraksisser blive bragt i samklang. De 3. årsstuderende står midt i deres kunstneriske dannelse, ved starten af deres kunstneriske karriere – kunstnere to a certain degree.

De udstillende kunstnere bevæger sig i så mangfoldige genrer som maleri, collage, registerende feltarbejde, skulptur, installation, horrormusical og sci-fi dokumentar. På tværs af medier og kunstneriske udtryk vil det være muligt at danne sig et glimt af fremtidens kunstscene.

Med satellitter og forgreninger til andre steder i byen danner Kunstbygningen Filosoffen ramme for udstillingen. Den centralt placerede venue ligger et stenkast fra Odenses gågader og med en arkitektur, der skiller sig ud i bybilledet. Filosoffen er placeret med udkig til det rekreative område Munke Mose, hvis historie også bliver udforsket i udstillingen. Valget af lokalitet er præget af et ønske om at nå ud til lokalbefolkningen og fysisk at rykke kunstværkerne og de kunststuderende fra toppen af Brandts-komplekset og ud i byen.

De udstillende kunstnere er: Anna Walther, Katrine Stensgaard Jensen, Rasmus Myrup Mortensen, Johanne Rude Lindegaard, Dina Lundvall Nielsen, Morten Warborg Hansen, Helene Vestergaard, Kim Richard Adler Mejdahl, Nick Bruhn-Petersen, Anna Weber Henriksen, Oscar Erik Yran, Sophie Bates og Jeppe Jørgensen.

Udstillingen er kurateret af cand.mag. Anna Stein Ankerstjerne og cand.mag. Kristine Frahm.

I forbindelse med udstillingen udgives en publikation. Kataloget er gratis og udleveres i udstillingen.

Fernisering: Onsdag d. 20. maj kl. 17.00 -21.00.
Derefter åbent tirsdag – søndag: 11.00-17.00. Torsdag 11.00 -20.00. Mandag lukket.

Sted: Kunstbygningen Filosoffen, Filosofgangen 30, Odense C

For flere oplysninger og interviews med kunstnere kontakt venligst:
Kuratorer Anna Stein Ankerstjerne og Kristine Frahm. E-mail: frahm.ankerstjerne@gmail.com

Udstillingen er støttet af Odense Kommune

Download