Optagelse på overbygning

Optagelse på overbygningen (4. – 5. år) betinges af, at man har en 3-årig kunstnerisk uddannelse svarende til en opnået BA-grad fra et tilsvarende kunstakademi. Endvidere fremsendes værkeksempler og en skriftlig motivation for anmodning om optagelse.

Ansøgere, der har fuldført grunduddannelsen på Det Fynske Kunstakademi, og hvis uddannelse på ansøgningstidspunktet er højst to år gammel, betragtes som interne ansøgere og har dermed direkte adgang til overbygningen.

Bemærk at forudgående uddannelse indenfor design, kunsthåndværk, arkitektur eller pædagogiske uddannelser indenfor billedkunst ikke berettiger til optagelse på Det Fynske Kunstakademis overbygning – her henvises til optagelse på grundmodul.

Det Fynske Kunstakademi modtager ansøgninger til vores grunduddannelse og overbygning fra d. 19. februar 2018. Ansøgningsdeadline: d. 26. april 2018 kl. 12.00 middag.

Du kan læse mere om optagelse og guidelines for 2018 her. Og i FAQ har vi samlet spørgsmål og svar på de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet. Du er også velkommen til at rette henvendelse til vores administration i tidsrummet mandag – torsdag kl. 10.00 – 15.00.