Ansatte

Lars Bent Petersen, Rektor

24875633

Email: lbp@detfynskekunstakademi.dk

Kristine Kemp, Prorektor og professor

Email: kk@detfynskekunstakademi.dk

Beskrivelse

Kristine Kemp bor og arbejder i København. Hun er uddannet på det Kongelige Danske Kunstakademi i København og The Slade School of Fine Art i London mellem 1988-1995.

Hendes seneste bidrag til gruppeudstillinger inkluderer Reel to Real, Künstlerhaus Friese, Hamborg, Before Normal: Concept after concept, Museet for Samtidskunst, Roskilde, In These Great Times, Kunstnernes Hus, Oslo, og soloudstillinger på Galleri Cubitt, London og på YEARS, København.

 

Sofie Thorsen, Lektor i billedkunst

Email: st@detfynskekunstakademi.dk

Mikkel Carl, Lektor i billedkunst og udstillingspraksis

Email: mc@detfynskekunstakademi.dk

Lene Burkard, Ekstern lektor i Kunsthistorie

Beskrivelse

Cand.mag. i kunsthistorie, kurator, tidl. museumsinspektør og ass. direktør for Kunsthallen Brandts i 25 år. Kunstfaglig konsulent.

Jonna Greve Edlefsen, Administrationschef

Email: jg@detfynskekunstakademi.dk

Beskrivelse

Jonna Greve Edlefsen er ansat som Administrationschef og har ledelses- og personaleansvar i Administrationen på Det Fynske Kunstakademi.

Administrationen varetager de administrative opgaver samt er en koordinerende servicefunktion overfor professorerne, rektor samt bestyrelsen.

Jonna Greve Edlefsen leder, fordeler og koordinerer opgaverne indenfor Administrationens ansvarsområde og refererer til rektor for Akademiet.

Marlene Bregndahl, Kommunikations- og udvekslingskoordinator

Email: mb@detfynskekunstakademi.dk

Dan Jensen, Pedel

Beskrivelse

Dan Jensen er ansvarlig for akademiets vedligeholdelse. Som tidligere studerende på akademiet har han stor viden om kunstmaterialer, og han arbejder tæt sammen med de studerende og hjælper med forskellige praktiske opgaver.