Afgang 2018 / THE DRAMA

Forberedelserne til dette års afgangsudstilling er i fuld gang, og resultatet virker lovende. Fem års studier afsluttes med en mangfoldig udstilling af værker, der spænder over maleri, tegning, film, virtual reality, skulptur til det researchbaserede.

Akademiet har igen i år den store glæde at vise afgangsudstillingen på BRANDTS Jernbanegade 13, som fra efteråret bliver Akademiets nye hjem.

Vær med når vi torsdag d. 17. maj fejrer dette års dimittender: Pernille Kragh Christensen, Bertil Osorio Heltoft, Anna Weber Henriksen, Jeppe Jørgensen, Lea Momberg, Rasmus Myrup, Jonas Kjeldgaard Sørensen og Helene Vestergaard.

Kurator: Charlotte Sprogøe

Fernisering 17. maj kl. 17.00. Udstillingen kan ses til og med d. 1. juli.

Udstillingen er støttet af Toyota-Fonden, Augustinus Fonden og HC Andersen Festivals.

Find mere information om udstillingen her