Events 3. årsudstillingen

Torsdag d. 3. maj kl. 18:30 – 21:00 inviterer tredje år til rundvisning i deres udstilling i Kunsthal ULYS. Derudover er et tegnehold fra FOF aftenskole med underviser Charlotte Niemann inviteret til at komme. Holdet vil i løbet af aftenen sidde med blokke og drage inspiration fra udstillingen til at produktion af nye tegninger.
Gratis adgang og alle er velkomne! Tilmeld dig begivenheden her

Fredag d. 4. maj klokken 15:00 – 16:30 inviterer tredje år endnu engang til rundvisning og til en snak om deres værker. Denne fredag vil der blive lagt vægt på det selv-organisatoriske arbejde bag udstillingen, og hvordan det er at være studerende på Det Fynske Kunstakademi.
Mere info her

Tredje-årsudstilling, Det Fynske Kunstakademi
Kunsthal ULYS
Gl. Havnekaj 25, 5000 Odense C
Torsdag – søndag kl. 12.00–16.00
Fri entré

Udstillingen kan ses til og med d. 12. maj.