Talk af Tanya Lindkvist

Det Fynske Kunstakademi har inviteret Kunst På Arbejdes nye direktør, Tanya Lindkvist, til Akademiet, hvor hun vil tale om kunstens potentialer i vores arbejdsliv.
Det sker i Foredragssalen onsdag d. 24. januar kl. 16-17.

Til denne talk vil Tanya Lindkvist i samtale med rektor for Det Fynske Kunstakademi, Kristine Kern, diskutere, hvordan kunst og kreativitet kan understøtte trivsel, motivation, innovationskraft og ikke mindst rekruttering af nye medarbejdere.

Foreningen Kunst På Arbejde har en drøm, om at endnu flere skal møde kunsten på deres arbejde! Hvorfor? Fordi kunsten spiller en afgørende rolle for vores samfund – for vores åndsliv, sammenhængskraft, økonomi og fællesskab. Og kunsten skal være mere for flere, og det skal bl.a. ske på danskernes arbejdspladser. På skoler, kommuner, hospitaler, myndigheder, foreninger og private virksomheder store som små.

Kunst På Arbejde er lige nu aktuel med udstillingen ÅRGANG 2023, der vises på Det Fynske Kunstakademi indtil d. 24. januar. Samtalen vil tage afsæt i denne udstilling med helt frisk samtidskunst af 15 nyuddannede kunstnere, der alle tog afgang fra ét af de tre danske kunstakademier i 2023.

ÅRGANG 2023-udstillingen bliver sendt i cirkulation i løbet af foråret blandt Kunst På Arbejdes medlemmer, som tæller arbejdspladser over hele landet.