Baby Goes To Art School

Det Fynske Kunstakademi inviterer til performance af Kunstteater i Skulptursalen d. 30. januar 2024 kl. 15.30.

I performancen Baby Goes To Art School møder publikum det næsten tre meter høje spædbarn, Baby, i færd med sine kunstneriske studier. Baby er en født dandy, der elsker at spejle sig og tage fint tøj på. Foran spejlet møder den altid nye venner; de er også pæne i tøjet og ligesom Baby, har de medbragt papir og blyant.

Baby Goes To Art School er en performance af Kunstteater ved Mathias Dyhr og en videreudvikling af den faste karakter, Baby, spillet af cirkusartist Michiel Tange van Leeuwen. Baby optrådte første gang på Kunsthal Aarhus og senere i Deep Forest Art Land samt til Odin Teatrets ‘Poesi på en Torsdag’. I foråret 2024 vil den indgå i Kunstteaters udstilling Haute École på Kunsthal Rønnebæksholm.

Performancen er venligst støttet af Statens Kunstfond.