Kærligheds-korrespondancer Finissage og artist talk

Det Fynske Kunstakademi inviterer til finissage og artist talk med tekstilkunstner Begitte Lynge Andersen og kurator Lise Kapper i udstillingen “Kærlighedskorrespondancer” torsdag den 15. september kl. 16-17.
Alle er velkomne!

“Kærlighedskorrespondancer” manifesterer sig på papir og silke. Et begyndelsespunkt findes i et kærlighedsbrev, skrevet af digter Morten Søndergaard og udsendt til 200 mennesker, tilfældigt udvalgt og uvidende om, at netop dette brev ville lande i deres postkasse.

54 brevmodtagere har sendt et svar retur. Svar, der med deres vidtforgrenede meditationer over kærlighed, nu udgør råmaterialet for installationen på Det Fynske Kunstakademi. I Skulptursalen har en skov af ord rejst sig i form af hvide silkebannere med citater fra brevene. Silken fylder rummet og opfordrer til sanselig udforskning og samtaler om kærlighed.

Udstillingen er åben i perioden 22. august til 15. september mandag til torsdag kl. 10-15.

“Kærlighedskorrespondancer” er et tværæstetisk samarbejdsprojekt mellem digter Morten Søndergaard, tekstilkunstner Begitte Lynge Andersen, udstillingsarkitekt Malene Munch og kuratorer Lise Kapper & Lea Kirstine Møller.

Projektet er støtte af H.C. Andersen Festivals, Poul Johansens Fond og Statens Kunstfond.