Kærligheds-korrespondancer

Kærlighedskorrespondancer manifesterer sig på papir og silke i en række installationer under H.C. Andersen Festivals i uge 34. Et begyndelsespunkt findes i et kærlighedsbrev, skrevet af digter Morten Søndergaard og udsendt til 200 mennesker, tilfældigt udvalgt og uvidende om, at netop dette brev ville lande i deres postkasse

54 brevmodtagere har sendt et svar retur. Svar, der med deres vidtforgrenede meditationer over kærlighed, nu udgør råmaterialet for tre stedsspecifikke installationer, båret af silke og papir og placeret rundt omkring i Odense.

Central er installationen på Det Fynske Kunstakademi. I Skulptursalen har en skov af ord rejst sig i form af hvide silkebannere med citater fra brevene. Silken fylder rummet og opfordrer til sanselig udforskning og samtaler om kærlighed.

Kærlighedskorrespondancer fejres med enkelte ord samt cava og blide bobler fra Kunstbryggeriet Far & Søn mandag den 22. august kl. 15-17.

Udstillingen er åben i perioden 22. august til 15. september mandag til torsdag kl. 10-15 – i uge 34 dog også fredag den 26., lørdag den 27. og søndag den 28. august.

Kærlighedskorrespondancer er et tværæstetisk samarbejdsprojekt mellem Morten Søndergaard, tekstilkunstner Begitte Lynge Andersen, udstillingsarkitekt Malene Munch og kuratorer Lise Kapper & Lea Kirstine Møller.

Artist talk med Morten Søndergaard og Lea Kirstine Møller søndag den 28. august kl. 15-16

Finissage og artist talk med Begitte Lynge Andersen og Lise Kapper torsdag den 15. september kl. 16-17.

Til brevskrivere, til frivillige, til alle samarbejdspartnere & bevillingsgivere. Af hjertet tak til jer. I har alle løftet korrespondancen om kærlighed.

Projektet er støttet af H.C. Andersens Festivals, Statens Kunstfond og Poul Johansens Fond