Folkets Bibliotek

Folkets Bibliotek. Fernisering torsdag d. 3. februar kl. 16.00-18.00.
Udstillingsperiode: 03.02.-23.03.2022, Skulptursalen.

Folkets Bibliotek – en gruppeudstilling kurateret af Søren Jensen med værker af: Jens Axel Beck, Henrik Plenge Jakobsen, Sven Dalsgaard, Claus Egemose, Camilla Berner, Henry Heerup, Storm P, Finn Naur Petersen, Randi/Katrine, Jytte Høy, Hesselholdt/Mejlvang, Ellen Hyllemose, Anders Bonnesen, Lars Bent Petersen, Søren Assenholt, Sanne Flyvbjerg, Søren Hüttel, Kristoffer Akselbo, Lise Harlev, Jesper Fabricius, Yvette Brackman, Christian Vind, Pernille Kapper Williams, Maria Finn, Milena Bonifacini, Gudrun Hasle, Claus Ejner, Peter Holst Henckel, Jesper Christiansen, Mette Vangsgaard, Rolf Nowotny, Poul Pedersen, Lise Nørholm.

Læs pressemeddelelsen her