Rundgang 2021

Traditionelt giver Det Fynske Kunstakademis skoleudstilling, Rundgang, publikum mulighed for at komme indenfor og se og opleve de studerendes arbejde på Akademiet.

I år har vi desværre ikke mulighed for at invitere gæster indenfor grundet Covid-19. Men vi vil stadig gerne give publikum og omverdenen et indblik i Akademiets virke og ikke mindst dét det hele handler om; de studerendes arbejde.

Derfor har Brandts Kunstmuseum lånt os deres vinduer ud mod Grønnegade, hvor man i perioden 22. – 24. januar kan se en filmet rundtur og præsentation af årets udstilling.

De deltagende studerende på årets Rundgang er:

Bertil Berg · Carl-Andreas Schmidt · Sofie Have · Jakob Bach · Lulu Leika Ravn Liep · Oluf Green Jensen · Selma Dagdeviren · Tobias Grann · Viljam Smed · Cathlin Madeleine Beeck · Marie Hartmann Christensen · Amanda Brix Kolstrup · Anna Karoline Hvidtfeldt Andersen · Emmarosa Liebgen · Mads Hilbert · Sidsel Winther · Emma Bojsen · Frej Volander Himmelstrup · Johan Dam Westermann · Malte Tranekjær Engelsen · Meret Krasa · Mads Grønberg · Malte Frej Linnebjerg · Signe Maria Friis · Solvej Kørner Brekling · Marie Louise Hvidman · Sofie Sjöö · Nuka Marstrand · Marie Trier Schleidt · Astrid Sandbæk · Jeppe Østergaard · Sabrina Morales · Sofie Brag · Simon Ganshorn · Jakob Sjøberg · Eigil Bakdal · Anne Mie Bak Andersen

Læs hele pressemeddelelsen her
Youtube link: Rundgang 2021