DFK deltager i INTERDIMENSIONALE II

Vi kan varmt anbefale at kigge forbi Gammelgårds Skulpturbiennale 2020, hvor man fra lørdag d. 12. september kan opleve værker af 40 danske samtidskunstnere spredt over Gammelgårds tre udstillingsbygninger og omkringliggende park.

Studerende fra Det Fynske Kunstakademi deltager med en række kunstplakater oprindelig skabt til Heartland Festivalen 2020, som aldrig kom op at hænge da festivalen måtte aflyses pga. covid-19.

Vi glæder os til, plakatprojektet alligevel ser dagens lys. Og ikke nok med det – flere af bidragene til INTERDIMENSIONALE II er skabt af vores dimittender og tidligere DFK undervisere – bl.a. Anna Walther, Anna Weber, Dan Stockholm, Kristoffer Ørum og Kristoffer Akselbo. Udstillingen er kurateret af Søren Hüttel og Søren Brøgger.

Skulpturtriennalen kan ses til og med d. 22. november 2020. Find mere information om udstillingen her