Embroidery and Stinging Nettle Tea

Performance af Ditte Marie Frost i FAA Project Room
23. november 2017 kl.17-21
Efterfølgende udstillingsperiode: 24.-26. november kl.10-17

Du inviteres ind i en fragmention af et rum. Det instituelle hvide Project Room bliver rammen for en kulissebaseret performance. På besøg hos Ditte Frost vil du blive budt på Brændenælde te og broderi på hendes præmisser.

Værtinden vil invitere hendes gæster indenfor én efter én, hvor hun laver et ”tag” igennem broderi på deres tøj. Denne blide og forsigtige handling af nålen der kører op og ned i textilet bliver til et usletteligt mærke på ferniseringsklæderne. En stofligt forbindelse skabes mellem Ditte og gæsten. Gæsten er fanget i denne langtrukne tavshed, indtil Ditte bestemmer at det udefineret tegn i sort snor er færdiggjort et sted på tøjet.

Performancen varer 3 timer. Bagefter er der mulighed for at se kulissen for sig selv.

Ditte Marie Frost er 3. årsstuderende på Det Fynske Kunstakademi og arbejder med tegning, maleri, broderi og skulptur og ofte med en blandning mellem dem.

Deltag i facebook-begivenheden her