DFK inviterer til performativt kor under SMK Fridays: CUT The GAP

UKK og DFK inviterer til performativt kor under SMK Fridays: CUT The GAP d. 17. november 2017

Tre gange i løbet af aftenen brydes Fridays af et eksperiment af lyd og toner, når Det Fynske Kunstakademis kor indtager forhallen på Statens Museum for Kunst.

Arrangørerne bag SMK Fridays og symposiet samme dag CUT The GAP sætter fokus på feministiske praksisser i kunsten og har i den anledning inviteret UKK til at byde ind med et perspektiv på aftenens tema.

I den forbindelse har UKKs bestyrelse inviteret studerende fra den kollektive arkiv/kor-workshop, der – med sit fokus på institutionel kontrol af kvindekroppen, eksorcisme og skoven – for tiden afholdes på Det Fynske Kunstakademi, faciliteret af professor Mathias Kryger.

Performancen finder sted kl. 18.30, 19.30 og 20.30 – alle er velkomne!