Udtryk smerte som kunst – workshop af Katrine Skovsgaard

WORKSHOP: (I) af Katrine Skovsgaard
d. 30. juni kl. 17.00 – 19.00
Brandts 13, Jernbanegade 13, 5000 Odense

Med udgangspunkt i Katrine Skovsgaards installation (I) ved Afgang fra Det Fynske Kunstakademi, kan du deltage i en workshop med øvelser i at visualisere kropslige fornemmelser. Elleve smertepatienter har malet deres smerter på fotografier af sig selv i naturlig størrelse. Det er en del af Skovsgaards værk ved Afgang fra Det Fynske Kunstakademi. Gennem samtale, fotografering og maleri har Katrine hjulpet smertepatienterne til at finde et visuelt udtryk for deres smerter. Sammen bryder de et tabu: at vise omverdenen sine smerter.

Kom til workshop og lyt til kroppen; giv udtryk til dine sanseoplevelser; arbejd kunstnerisk med dig selv. Du behøver ikke have kroniske smerter, alle er velkomne. Alle kan fortælle om deres krop på en visuel måde.

Find mere information om workshoppen her