Afgang 2014: Burning the candle from both ends

For 6. år i træk har Det Fynske Kunstakademi den store glæde at vise afgangsudstillingen i Brandts udstillingslokaler. Denne gang i den smukke, gamle museumsbygning i Jernbanegade. Afgangsudstillingen er kulminationen på Det Fynske Kunstakademis 5-årige uddannelsesforløb, og i år udstiller 11 afgangsstuderende værker skabt specielt til denne lejlighed.

Fernisering fredag d. 9. maj kl. 15.00. Udstillingen er åben til kl. 21.00 med koncert ved Anna Samsøe og Coach Bernhard Reisinger kl. 18.45

Kunstnere: Nick Nagel Bojesen, Niklas C. M. Bruhn, Stine Gro, Maj Horn, Christian Bang Jensen, Pascal Mayet, Diana Prim, Anna Samsøe, Luise Sejersen, Johannes Sivertsen, Josefine Struckmann.

Udstillingen er kurateret af den internationalt anerkendte kurator og medstifter af Signal Center for contemporary art i Malmø, Elena Tzotzi.

I forbindelse med udstillingen udgives en publikation, hvor kunstnerne kortlægger og udvider det kunstneriske rum som præsenteres på udstillingen. Publikationen indeholder forord af Elena Tzotzi og interview med den franske kunstkritiker og kurator Thomas Boutoux. Download publikationen som pdf Burning the candle in both ends

Find den fulde pressemeddelelse her