CONTENT MEDIA I FAA PROJECT ROOM

CONTENT MEDIA: FAA fernisering TORSDAG D. 16. JANUAR kl. 17.00

FAA er stolte af at præsentere CONTENT MEDIA – en gruppeudstilling om identitet og medier, produceret og kurateret af studerende fra Det Fynske Kunstakademi.

CONTENT MEDIA vil have karakter af en arbejdsplads under udvikling. De studerende har tilsammen skabt flere forskellige in-game verdener, som publikum har mulighed for at afprøve og udforske i løbet af udstillingsperioden. Live radio vil blive produceret et sted i udstillingsrummet – så måske havner de lyde, du laver, mens du deltager i udstillingen, et sted ude i æteren. I et andet hjørne vil det være muligt at prøve computerspillet Ultima Online 2.0 (MMOrpg, anno 1998).

Gratis indgang/drinks/kunst – masser gode grunde til at ‘joine’ os!

Find pressemeddelelsen her