Playing With Hurricanes

Fernisering torsdag den 15. november 17.00-21.00. Alle er velkomne.

Hvad sker der, hvis man genskaber et imaginært rum fra drømmeverdenen? Og kan drømme være voldsomme, når de genskabes?

Camilla Hedetofts første soloudstilling Playing With Hurricanes handler om drømme.
Men hvad er drømmerummet, og hvor er det? For Camilla Hedetoft er det først og fremmest et sted, der ikke er, altså et fantasiprodukt, et imaginært rum. Det kan ses som en vigtig informationskilde til fremtiden, til den spirituelle verden eller til den drømmendes underbevidsthed, men det kan også ses som et biprodukt af den daglige hjerneaktivitet. En drøm kan også være ”drømmen om noget”. I dette tilfælde må drømmen ses som, at noget i tilværelsen ikke er, som det kunne være.

Imaginære rum
I udstillingen arbejder Camilla Hedetoft med det imaginære rum. Drømmerummet. Hun (gen)skaber objekter fra dette rum og mikser dem sammen i et nyt. En mærkelig blanding af drømme og virkelighed smelter sammen, og hun stiller spørgsmålstegn ved hvilket rum, der er mest rigtigt? Det fysiske rum, vi oplever i vågen tilstand, eller det imaginære? Camilla skaber en projektion fra sin egen underbevidsthed, til bevidstheden og videre ud til den fysiske verden – udstillingsrummet.

Konkret materiale
I Camilla Hedetofts univers består drømme af konkret materiale. De bliver til orkaner, der hvirvler rundt i udstillingslokalet, de kan være farlige alt efter styrke og de kan gemme på en enorm kraft og forandring. At lege med sine drømme må på udstillingen ses som et eksperiment.
Om kunstneren:
Camilla Hedetoft er 3. års studerende ved Det Fynske Kunstakademi og arbejder med skulptur og objekter. Alle værker på udstillingen er drømt.

Udstillingen finder sted:
FAA Project Room, Det Fynske Kunstakademi
Brandts Torv 1, 4 sal (indgang gennem Brandts)
5000 Odense C

Åbningstider:
16.-18. november fra 10.00-17.00

Alle er velkomne!

Kontakt: 
Camilla Hedetoft
Camilla.kunst@gmail.com
Tlf: 22269447

For udstillingsplakat, klik på “download”

 

Download