Finissage GAZA WORKS

Invitation til finissage på udstillingen GAZA WORKS
Skulptursalen d. 25. april, 2024 kl. 15.30 – 17.30.

Den svenske fotograf og billedkunstner, Kent Klich, er aktuel med udstillingen GAZA WORKS i Skulptursalen på Det Fynske Kunstakademi.

Mød kunstneren og hør Klich fortælle om udstillingen, når vi torsdag d. 25. april inviterer til finissage, hvor besøgende også har mulighed for at erhverve sig et eksemplar af Klichs nye bog GZA. Vi byder ligeledes på et lille glas.

Kent Klich har arbejdet med billedserierne siden 2001, hvor han gennem film og fotografi skildrer hverdagslivet i Gaza. Han søger med sine billeder at skabe alternative fortællinger til mediernes fremherskende, ofte korte og sensationelle nyhedshistorier. Med udgangspunkt i et stærkt engagement i den enkelte person og vedkommendes historie, beskriver Klich en dagligdag præget af krig og modstand.

GAZA WORKS kan ses i Skulptursalen mandag til torsdag kl. 10-15 frem til d. 25. april. Gratis adgang.