Gaza Works af Kent Klich

Det Fynske Kunstakademi har inviteret den svenske fotograf og billedkunstner Kent Klich, som har arbejdet regelmæssigt i Mellemøsten siden år 2001, til at komme og vise en del af sit projekt Gaza Works i Skulptursalen. Der vil være både fotografi, video, bøger, bannere og objekter.

I Gaza Works skildrer Kent Klich hverdagslivet i Gaza siden begyndelsen af 2000erne. Han søger med sine billeder at skabe alternative fortællinger til mediernes fremherskende, ofte korte og sensationelle nyhedshistorier. Med udgangspunkt i et stærkt engagement i den enkelte person og vedkommendes historie, beskriver han en dagligdag præget af krig og modstand.

Udstillingen Kent Klich: Gaza Works i Skulptursalen på Det Fynske Kunstakademi kan ses fra 4. marts til 25. april 2024, mandag til torsdag kl. 10 – 15. Lukket på helligdage.
Læs pressemeddelelsen her