Little pieces of paper in misery

I november 2022 offentliggjorde de studerende et Open Call med mulighed for en udstilling i projektrummet på Det Fynske Kunstakademi. Det var ikke et krav, at den ansøgende havde en baggrund indenfor billedkunst – kun at vedkommende arbejder indenfor det kreative felt, hvilket også kunne være musik, skuespil eller scenekunst. Den heldige vinder blev Sofie Johns Nielsen.

Torsdag d. 2/2 kl. 15-17 holder vi fernisering på udstillingen Little pieces of paper in misery af Sofie Johns Nielsen (f. 2000). I udstillingen smelter duer og mennesker sammen til væsener med et ydre af skjold. Johns Nielsen skaber et univers med store papmachéskulpturer, som står i et rum med indkøbsvogne og stationsbænke.

”Duen bruges som symbol for det liv, der falder lidt udenfor kategori. De har tilpasset sig menneskenes urbane miljø, men bliver opfattet som skadedyr”, forklare Johns Nielsen, der i sin udstilling undersøger temaer som tilpasning, udstødelse, anormalitet, sammensmeltning og urbanitet.

Udstillingen er åben og gratis for alle!
Fernisering: d. 2/2 kl. 15 – 17
Derudover åbent d. 3/2 kl. 10 – 15 og d. 6/2 – 9/2  kl. 10 – 15