1. års-udstilling på Galleri Sandberg

Sharing Stories er en gruppeudstilling af DFKs 1. års-studerende.

Som reference til fortællingernes by, Odense, er titlen Sharing Stories et tema som lægger op til intimitet, personlighed og fordybelse, hvor vidt forskellige fortællinger fra unge kunstnere mødes i tæt dialog med hinanden.

Kunstnere:
Karoline Hvidtfelt Andersen, Emmarosa Liebgen, Mads Hilbert, Lulu Leika, Oluf Green, Selma Dağdeviren, Tobias Grann, Amanda Brix Kolstrup, Bertil Berg, Carl-Andreas Schmidt, Jakob Bach, Viljam Smed, Cathlin Madeleine Beeck.

Fernisering onsdag d. 4. august kl. 17-20. Udstillingen kan ses på Galleri Sandberg til og med d. 7. august 2021.

Særligt tak til Moeskjær Tømrer & Montage for den flotte donation, Vestfyens Bryggeri for at sørge for drikkevarer i forbindelse med ferniseringen samt Kulturmaskinen for lån af bænke.