SkulpturOdense’21

SKULPTURODENSE’21
Torsdag d. 1.07 åbner Odenses traditionsrige triennale i Skulpturparken på Hollufgård, og som noget særligt viser vores 3. års-studerende deres afgangsprojekter som del af SkulpturOdense’21.
3. året markerer afslutningen på basisuddannelsen for de studerende, og vi håber, I vil fejre begivenheden sammen med os, når SkulpturOdense’21 åbner med taler og performances torsdag d. 1.07. kl. 16-19 på Hollufgaard.
Udstillingen kan ses til og med 31. oktober 2021.
Find mere information om udstillingen her

SKITSEUDSTILLING I SKULPTURSALEN
Kunstnerne fra parkudstillingen på Hollufgård er rykket indendørs, hvor de får selskab af et lille udvalg at markante samtidskunstnere. Vær med når vi åbner dørene til SkulpturOdense21’s indendørs skitseudstilling i Skulptursalen på Det Fynske Kunstakademi. Fernisering fredag d. 10. september kl. 16:00-18:00. Udstillingen kan ses til og med d. 31. oktober.