Reception afgangskatalog ’21

Det Fynske Kunstakademi inviterer d. 24. juni til reception i forbindelse med udgivelsen af det ledsagende katalog til årets Afgangsudstilling hold on tight

Kl. 16.00-19.00: Reception og udskænkning af bobler, Det Fynske Kunstakademi, Jernbanegade 13, 5000 Odense C.

Kl. 17.30-17.45: Performance af DolceVita bestående af Ida Dorthea Thorrud og Lully Gaster, der fra balkonen spiller sange, der omfavner spørgsmål om kærlighed, parforhold og melankoli.

Kataloget kan i dagens anledning købes til 50 kr, mod normalt 100 kr.

Kataloget indeholder forord af rektor Lars Bent Petersen, introduktion til udstillingen af kurator og ekstern vejleder Marie Thams og interviews med de 5 dimittender; Joakim Hyldebrandt, Thomas Klein, Signe Rohardt Lund, Ida Dorthea Thorrud og Alberte Harboe Westergaard.

Afgangsudstillingen 2021 og det ledsagende katalog er støttet af Augustinus Fonden, Toyota Fonden, Møllerens Fond og 15. Juni Fonden.

Vigtig information om dit besøg i udstillingen:
Gæster fra og med 15 år skal kunne fremvise et gyldigt corona- eller vaccinepas eller anden dokumentation på negativt Covid-19-testresultat, som er højst 72 timer gammel samt ID med navn og billede. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (næsepodning) eller en negativ PCR-test (podning i halsen) skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. For at undgå kødannelse anbefaler vi, at du enten printer testen eller har den klar på din mobil, når du ankommer til Det Fynske Kunstakademi.

Hvis du er du syg eller har symptomer på Covid-19, beder vi dig venligst blive hjemme.