Rundgang 2020

Det er med stor glæde, at Det Fynske Kunstakademi inviterer til skolens årlige åbent-hus arrangement Rundgang, som kan opleves i Skulptursalen i perioden 26.-28. juni og på Instagram @dfk.rundgang.

Online-udstillingen går live den 26 juni kl. 10.00 på @dfk.rundgang.
Grundet den nuværende situation vil der ikke være en fernisering, men udstillingen er åben for alle fra den 26. til den 28. juni fra kl 10.00 til 17.00.
Fri entré til udstillingen som finder sted i Skulptursalen på Det Fynske Kunstakademi, Jernbanegade 13, 5000 Odens C

Til dette års Rundgang har de studerende skabt mere end én måde at opleve deres værker på. Foruden at udstille i Akademiets Skulptursal har de besluttet sig for at arbejde videre med den online dimension, der er blevet tilføjet deres hverdag grundet covid19-situationen ved også at bringe udstillingen ind i et digitalt rum. Ud over de fysiske værker har de studerende tilsammen skabt en fælles Instagram-konto, der vil komme til at fungere som en virtuel udstilling, hvor beskueren kan få et indblik i de studerendes værker, arbejde og inspirationskilder.

Følgende studerende udstiller til årets Rundgang:
Frederik Brøgger Albertsen, Robin Højlund Baasch, Emma Bojsen, Sofie Brag, Solvej Kørner Brekling, Cecilie Bøcher Carlsen, Malte Engelsen, Signe Maria Friis, Emil Grüner, Mads Grønberg, Anna Elisabeth Dupont Hansen, Jonas H. Helle, Marie Louise Hvidman, Mette Brehm Jensen, Eigil Bakdal Jørgensen, Anton Moesgård Jørgensen, Thomas Klein, Meret Krasa, Christina König, Rumle Larsen, Malte Frej Linnebjerg, Julie Lysgaard , Nuka Marstrand, Jeppe Østergaard Munk, Sofie Sjöo, Frej Volander , Johan Dam Westermann, Sidsel Winther og Wenjie Zhou.

Læs pressemeddelelsen her