AFGANG 2019 / MELLEM STENEN OG DEN HÅRDE GRUND

Det Fynske Kunstakademi præsenterer dette års afgangsudstilling MELLEM STENEN OG DEN HÅRDE GRUND med værker af otte kunstnere; Allan Cruz, Heidi Phoebe Nicolaisen, Jesper Nørbæk, Magnus Fischer Vind, Morten Warborg Hansen, Nanna Katharina Jensen, Nina Helledie og Simon Fiil. Kurator: Karen Vestergaard.

Værkerne i dette års afgangsudstilling spænder bredt; fra et fiktivt firma, hvis reklamer for førsteverdensklasse-produkter ruller over skærmen hen til en summende massagestol omsluttet af et rum, sortbeklædt af keramiske tunger videre mod forskelligartede afsøgninger af menneskets udveksling med maskinen, og den måde, hvorpå vi omgås hinanden i hverdagens trummerum og virtualitet. Find pressemeddelelsen her

Fernisering: 16. maj 2019, kl. 17.00 – 21.00 i Skulptursalen på Det Fynske Kunstakademi.
Udstillingsperiode: 16. maj – 27. juni 2019 kl. 10.00 – 15.30 mandag til torsdag.

I forbindelse med udstillingen udgiver Akademiet et katalog designet af Alexis Mark, der lanceres 8. juni kl.13.00 på Det Fynske Kunstakademi.

Det Fynske Kunstakademis afgangsudstilling er støttet af Odense Kommunes Kulturpulje, Møllerens Fond og Toyota Fonden.