Boglancering d. 10. april

I forlængelse af seminaret om offentlig kunst onsdag den 10. april, har Det Fynske Kunstakademi glæden af at kunne præsentere Kerstin Bergendals nye bog; Public Enquiries: PARK LEK and the Scandinavian Social Turn.

Public Enquiries er et kollaborativt forskningsprojekt mellem Marabouparken konsthall, Akademin Valand, Kerstin Bergendal og SOMEWHERE. Projektet tager sit udgangspunkt i billedkunstner Kerstin Bergendals arbejde og har specielt fokus på projektet PARK LEK (2010-2014).

Kerstin Bergendal er billedkunstner og seniorlektor på Valand Kunstakademi i Gøteborg og paneldeltager i Det Fynske Kunstakademis åbne seminar om kunst i det offentlige rum.

Boglanceringen finder sted onsdag d. 10. april kl. 16.30, hvor også kunstneren vil være tilstede.
Fri entré og alle er velkomne.