Sound of Dance #1

Stedspecifik danseperformance af LOCATION X
11. november – 14. november

  • OM KOSTUMET

Taneli Törmä (FIN) & Sophie Hansen (FR)
FAA Project Room, Brandts Torv 1, 4. Sal

SOUND OF DANCE er et performance-triptykon og et forsøg på at minimere den menneskelige performers rolle i et kontemporært dansestykke. Det består af tre sektioner, hvor de elementer der traditionelt kaldes “kostume”, “scenografi” og “lyddesign” hver især overtager performerens hovedrolle. Dekonstruktionen af de forskellige teatralske elementer gør det muligt at fremhæve form snarere end funktion. Alle dele udspringer fra auditiv research og modtagelsen af performancen retter sig imod høresansen, rumopfattelse og den kropslige sensitivitet. LOCATION X præsenterer i november-december tre separate optrædener på tre forskellige steder (FAA Project Room, Dynamo og Odense slot). Det er eksperimentelle performances, med det formål at udforske projektet og samle feedback til de deltagende kunstnere. Efter udførelsen vil kunstnerne fortsætte  deres arbejde med projektet og sammenkoble de tre dele til en helaftens-performance, der får premiere 2018-2019.

Lørdag d. 11 november kl. 13.00 og 16.00
Søndag d. 12. november kl. 13.00
Mandag d. 13. november kl. 16.00
Tirsdag d. 14. november kl. 18.00

Varighed: 30 minutter
Artist talk efter hver performance
Sprog: engelsk
FACEBOOK EVENT

SOUND OF DANCE # 2:
17.-19. Nov OM SCENOGRAF med Taneli Törmä & Kasper Hansen (DK) – Dynamo, Finlandkaj 6, 5000 Odense

Sound of Dance # 3:
2.-3. dec., SOUND med Taneli Törmä, Esa Mattila (FIN) og Laura Folch (SP) – Slottet, Odense Kommune, Kongens Have, 5000 Odense

SPONSORERET AF:
Odense Kommune, By- og Kulturforvaltning, Finnish Cultural Foundation, Bora-Bora, O Espaco do Tempo, Musik og Teaterhøjskolan Toftlund