Simon Fiil udstiller på DFK

FAA Project Room præsenterer den 3. års studerende Simon Fiils soloudstilling. En serie af malet skulpturer lavet af bølgepap.

Udstillingen består af skulpturer der forestiller forskellige genstande i mininature udgave. Alle har samme dimensioner og er omhyggeligt farvelagt, hvilket gør udstillingen til et komplet univers. Beskueren er efterladt i denne uvirkelig verden, som samtidig er utrolig genkendelig. I denne forestilling agerer publikum en form for påtaget beskuerer.

Simon Fiil kalder på et nyt materialehierarki, hvor materialets lettilgængelighed og forgængelighed er den fineste faktor. Værkserien er en kommentar og bearbejdelse af kunstnerens eget ambivalente forhold til en opvækst udenfor den finkulturelle del af samfundet.

Læs mere her på Facebook.

Fernisering: Torsdag d. 8. december fra 17-21
Udstillingsperiode: 8. december – 18. december
FAA Project Room, Det Fynske Kunstakademi, Brandts Torv 1, 4. sal. Indgang gennem Brandts Museum.
Åbningstider: Tirs-ons: kl.10-17, Tors: kl.12-21, Fre-søn: kl.10-17
Gratis entré.