Gruppeudstilling / Death, or the Experiment of Defamiliarization

“Death, or the Experiment of Defamiliarization” er en udstilling af 15 DFK studerende, som har sat sig for at undersøge dødens resonans og magt i livet og i kunsten. Udstillingen er kulminationen på Marie Kølbæk Iversens workshop-forløb, som har fandt sted i efteråret 2015.

For at distrahere og rekomponere døden som begreb, har de studerende brugt de foregående måneder på at undersøge dens forskellige udtryk gennem gruppelæsninger og meditationer, og i samtale med gæstelærere som: forfatter Ida Marie Hede; professor i retsmedicin Jørgen Lange Thomsen, SDU; og Kundalini yogalærer Ruben Prabhugian Singh. Læsninger inkluderer bl.a. ”The Posthuman” af Rosi Braidotti, ”The Sight of Death” af T.J. Clark og ”Heaven & Hell” af Emanuel Swedenborg.

Kom og se resultatet i FAA Project Room den 10. december. Ferniseringen starter kl. 18.00
Udstillingen kan ses til og med d. 13. december. Åbningstider: 10-17.

Alle er velkomne!