Kulturnat på Det Fynske Kunstakademi

I anledningen af Kulturnatten slår Det Fynske Kunstakademi dørene op og byder kunst- og kulturinteresserede indenfor til en aften bestående af spændende events.

Oplev 3. årsstuderende Jonas Kjeldgaard Sørensens performance His Voice a Sirens Voice, der finder sted i Munke Mose kl. 16.00. Herefter holder kunstnerduoen Akademisk Boldklub a.k.a Adrian Delafontaine and Bertil Osorio, 3. årsstuderende ved DFK, udstillingsåbning i akademiets projektrum kl. 17.00. Interesserede besøgende har også mulighed for at komme med bag murene, når vi kl. 18.00 inviterer på en stemningsfuld rundvisning gennem skolens værksteder og atelierpladser.

Odense Kulturnat finder sted fredag d. 2. oktober fra 16.00 – 21.00 på Det Fynske Kunstakademi, Brandts Torv 1, 4. sal

Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Fri entre.