Folkeuniversitetet

Kom med bag murene når Folkeuniversitetet besøger kunstakademiet og bliv klogere på skolens historie og uddannelsen som billedkunstner. Begivenheden finder sted torsdag d. 29. januar kl. 18-20.

Det Fynske Kunstakademi har netop kunne fejre sit 70-års jubilæum, hvoraf de sidste 30 år har udspillet sig på toppen af Brandts. Få historien om akademiets rejse fra grundlægger og billedkunstner Kaj Kylborgs beskedne lokaler i lejligheden på Vestergade til vores nuværende adresse i de imposante lokaler på  4. sal i den tidligere Brandts Klædefabrik. Aftenen byder også på en rundvisning gennem akademiets stemningsfyldte fabrikslokaler, hvor en gruppe af vores studerende inviterer publikum indenfor i deres atelierer. Der vil blive rig mulighed for at opnå viden om studiet, og det som optager og sætter kursen for vores unge kunstnere under uddannelse. Til slut byder vi deltagerne på kage og kaffe.

Følg dette link for tilmelding
Pris: 60,- for medlemmer / 150,- for ikke-medlemmer