dfk fejrer 70 års jubilæum

Det Fynske Kunstakademi kan i år fejre sit 70 års jubilæum, hvoraf de sidste 30 år har udspillet sig på toppen af Brandts Klædefabrik i hjertet af Odense. I denne anledning holder vi et stort jubilæumsarrangement torsdag d. 4 december kl. 17-20, hvor vi inviterer offentligheden indenfor til en festlig aften.

Med taler, performances og en udstilling lavet af nuværende studerende vil vi vende blikket tilbage og fortælle en unik historie om stedets selvorganiserede ånd. Vi ønsker at hylde de engagerede kræfter, som gennem tiden har præget akademiet og gjort det til den dynamiske og progressive uddannelsesinstitution, skolen er i dag. Vi håber at se mange af vores tidligere rektorer, undervisere og studerende.

Der serveres lidt godt til ganen, og alle er velkomne!

Arrangementet er støttet af Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen, Møllerens Fond, Summerbird Organic og Odense Chokoladehus

Find pressemeddelelsen her