lecture performance af Maj Horn

5. års-studerende Maj Horns værk My Tool Wall på afgangsudstillingen Burning the candle from both ends, er et system over kunstnerens 37 redskaber for at lave kunst. Systemet er bygget op med inspiration fra traditionelle former på byggeværktøj og geometriske figurer.

Som en del af værket holder Maj Horn en lecture performance d.16. maj fra 15-16, hvor hun vil præsentere redskaberne og systemet bag. Få bl.a. en introduktion til P.A.5.9 – Maj Horns foretrukne værktøj, når hun fremstiller sine artefakter – og P.A.5.6 som er redskabet kunstneren benytter til at forblive nysgerrig.

Sted: Brandts 13 Jernbanegade nr. 13 5000 Odense d. 16. maj fra kl. 15-16

Maj Horns lecture performance vil blive holdt på dansk og er gratis for alle. Tilmelding for deltagelse er ikke nødvendigt.

For mere informations: www.majhorn.dk