Studerende fra DFK åbner nyt udstillingssted i Odense

Studerende fra Det Fynske Kunstakademi har indrettet atelier og udstillingssted i baggården på Lahnsgade i Odense.

Det nye udstillingssted drives af kunstnersammenslutningen Habitat, der består af Nour Fog, Johanne Rude Lindegaard, Sara Grønborg, Oscar Erik Yran, Nick Bruhn-Petersen, Katrine Skovsgaard, Dina Lundvall Nielsen og Maj Bjørnholdt Kjærsig.

For kunstnerfællesskabet er navnet Habitat en metafor, for det fleksible arbejdsrum de tilsammen har skabt – et ideelt sted for kreativitet og fri kunstnerisk udfoldelse.

Med Habitat ønsker vi at skabe et eksperimenterende rum for den mere uetablerede kunst i Odense, hvor vi studerer og har vores daglige arbejdsgange – og således udvikle os sammen med byen og ikke ved siden af den
, forklarer Johanne Rude Lindegaard.

Fremover vil publikum kunne opleve udstillinger, workshops, foredrag og filmforevisninger, skabt og kurateret af kunstersammenslutningen, hvis alsidige værkpraksis spænder over vidt forskellige medier som installation, skulptur, maleri, video, foto, performance, tegning og collage.

Gå ikke glip af åbningen af Habitat, når Odenses nye eksperimenterende udstillingssted, slår dørene op for første gang på Kulturnatten 4. oktober 16-21. Sted: Lahnsgade 48, 5000 Odense C

Kaffe og kolde forfriskninger serveres fra kl. 16.00. Alle er velkomne