Roundtable #1: THE SPLIT OF THE SELF

En række seminarer på Det Fynske Kunstakademi vil diskutere forholdet mellem individ og samfund og undersøge om et kritisk kunstnerisk blik på samfundets opbygning og dets institutioner kan konstituere en ´mikropolitisk antropologi´?

Roundtable #1: THE SPLIT OF THE SELF af Cally Spooner d. 24. oktober kl. 19.00 + Sonja Labianca d. 25. oktober kl. 10.00

Cally Spooner (UK) er kunstner med base i London. Hun arbejder blandt andet med performance samt plot-frie noveller og teaterstykker – ofte med udgangspunkt i teori og filosofi.

Sonja Labianca (DK) er musiker, komponist og medicinstuderende på Københavns universitet med klinisk erfaring fra psykiatrisk skadestue på Bispebjerg Hospital. Inden for musikken er hun aktiv i Selvhenter og Valby Vokal Gruppe, som pt. høster stor national og international opmærksomhed.

Roundtable #1 finder sted i auditoriet på Det Fynske Kunstakademi, Brandts Torv 1. 5000 Odense C, 4. sal
Fri entre og alle er velkomne.