DFK ansætter ny professor og administration

Efter en vidtspændende rekrutteringsproces har Det Fynske Kunstakademi ansat den koreanske kunstner Jeuno JE Kim som ny professor. Jeuno JE Kim er født i Sydkorea og baseret i Malmö, hvor hun tidligere ledede Critical Studies programmet sammen med Simon Sheikh på Konsthögskolan i Malmö. Kim har undervist på kunstakademier i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge, og hun har en bachelorgrad i musik fra Oberlin College i Ohio, en mastergrad i teologi fra Harvard University og en MFA fra University of Illinois i Chicago.

Jeuno JE Kim tiltræder sin stilling ved Det Fynske Kunstakademi d. 1. februar 2014.

Samtidig lancerer Akademiet ansættelsen af en ny administration. 1. oktober 2013 starter kommunikations- og udvekslingsmedarbejder Marlene Bregndahl og studiesekretær Nanna Schmelling, der begge har omfattende erfaring fra dansk og internationalt kunst- og kulturliv med tidligere ansættelser hos henholdsvis Kunsthallen Brandts og Aarhus Kunstbygning.

Den nye administration tiltræder pr. 1. oktober 2013