COMPOUND COMMUNITY, 3. ÅRS UDSTILLING

Endnu en fantastisk forårsudstilling i Akademiets regi:

3. års udstillingen COMPOUND COMMUNITY består af 15 up-and-coming kunstnere, som i år bliver færdige med den treårige grunduddannelse på Det Fynske Kunstakademi. Værkerne er udført i vidt forskellige medier som tegning, fotografi, installation, live performance mm. og giver et bud på, hvad vi kan forvente af fremtidens talenter.

Udstillingen åbner d. 29. maj kl. 17.00 i Brandts Passage 2 og kan beses til og med 19. juni 2013.

Deltagende kunstnere: Camilla Hedetoft, Alaya Riefensthal, Gustav Bisgaard, Katti Pärkson-Kull, Jacob Morell, Jona Borrut, Sarah Ridao, Emily Maria Gernild, Jonna Ljósá, Martha Hviid, Iben Lilleriis Andersen, Sara Marie Sandfær, Katrine Skovsgaard, Oscar Dempsey og Emil Linnet.

Deltag i Facebook-eventen her

Som del af COMPOUND COMMUNITY vil bl.a. være en teaterperformance, som bliver opført på ferniseringsdagen i Teater Momentum d. 29. og 30. maj, en filmvisning i Cafébiografen samt en fiskeriworkshop i forbindelse med Odense Havnekulturfestival d. 31 maj.