Christine Würmell i residency på Det Fynske Kunstakademi

I januar og februar 2013 har Det Fynske Kunstakademi den tyske kunstner Christine Würmell (f. 1972)  på residency-ophold.

Christine Würmell bor og arbejder i Berlin og har en M.F.A. fra California Institute of the Arts. Christine Würmell har adskillige solo og gruppeudstillinger bag sig – bl.a. fra Museum of Modern Art Weserburg, Tyskland og CCA Wattis, USA.

Under sit ophold i Odense arbejder Christine Würmell på et projekt, der tager udgangspunkt i spørgsmål om produktionsforhold og kunsten som social institution – et projekt Würmell oprindelig påbegyndte i Cairo, men som hun videreudvikler i løbet af sit ophold i DK.

Udvalgte udstillinger, Christine Würmell: „Dissonanzproduktion”, Temporäre Kunsthalle Berlin,  “Ein Produkt des freien Willens”, Neuer Berliner Kunstverein + Kunstverein Göttingen, “First the Artist Defines Meaning”, Camera Austria.

Læs mere om Christine Würmell her