Det Fynske Kunstakademi udstiller på Stellwerk i Kassel

6 STUDERENDE FRA DET FYNSKE KUNSTAKADEMI UDSTILLER PÅ STELLWERK I KASSEL

 

HVORNÅR

10.- 19. August kl. 14-19

FERNISERING
10. August. 17.00
HVOR
Stellwerk im Kulturbahnhof
Rainer-Dierichs-Platz 1
34117 Kassel
HVEM
Stine Gro Petersen, Iben Lilleriis, Clara Starck, Rasmus Myrup, Svend Bager, Levin Gjernals
HVAD
dOCUMENTA (13) er i fuld gang i Kassel, og sideløbende udstiller 6 kunstnere fra Det Fynske Kunstakademi i byen.
Udstillingen er en visning af 6 værker, der giver et hint om hvor den enkelte kunstners praksis bevæger sig hen af. ” Vi betragter udstillingen som en mulighed for at udstille i en af Europas helt store arenaer for moderne kunst, og ikke mindst en mulighed for at skabe et netværk mellem studerende fra Det Fynske Kunstakademi og Kunsthochschule Kassel.”
Kunstnerne udstiller blandt andet installation, skulptur og lyd.
Udstillingen finder sted i Stellwerk im Kulturbahnhof, som er et udstillingsrum organiseret af studerende fra Kunsthochschule Kassel. Stellwerk-teamet ser udstillingsrummet som en platform for unge kunstnere, hvis arbejde endnu ikke er blevet set, eller kun sjældent. Udover det viser de også etablerede kunstnere. Stellwerk har konstant skiftende udstillinger og er placeret i et gammelt venteværelse på Kassels hovedbanegård.