DFK AFGANG 2012 kurateres af Stine Hebert og Nanna Grunnet

DFK AFGANG 2012  – Det Fynske Kunstakademis afgangsudstilling på Kunsthallen Brandts kurateres af Stine Hebert i samarbejde med Nanna Grunnet.

Det Fynske Kunstakademi har inviteret kunsthistoriker og kurator Stine Hebert til at kuratere akademiets afgangsudstilling, som åbner på Kunsthallen Brandts i Odense d. 24. maj og kan beses frem til d. 19. juli 2012.

Stine Hebert har valgt at samarbejde med kunsthistoriker Nanna Grunnet om i foråret 2012 sammen med akademiets afgangsstuderende at producere en udstilling af helt nye værker, samt en bogudgivelse, der præsenterer de nyuddannede kunstnere.

Stine Hebert er kurator på Kunsthal Charlottenborg og kunstteoretiker på Det Fynske Kunstakademi. Nanna Grunnet er kunsthistoriker med fokus på bog- og magasinproduktion, og har igennem en årrække arbejdet på forskellige udstillingssteder.