SYTTENDE MAJ

SYTTENDE MAJ

Tredje årgang ved Det Fynske Kunstakademi udstiller rundt omkring i Odense by fra den 17. maj. Udstillingen eller nærmere udstillingerne er de enkelte billedkunststuderendes afgangsprojekt for grunduddannelsen.

De studerende har valgt forskellige steder i byen, der passer til deres projekters karakter. Der vil blandt andet være fernisering, filmvisninger og koncert på Teater Momentum, et arkivbaseret værk i Historiens Hus, et offentligt tekstværk i byens rum, et mapping-værk i FAA Project Room på Brandts, et selvudgivelsesprojekt på de odenseanske folkebiblioteker og endeligt et selvorganiseret udstillingssted på Skt. Knuds Kirkestræde.

De studerende har valgt at samle udstillingerne på hjemmesiden www.syttendemaj.dk som vil fungere som katalog og platform for hele projektet. Her vil man kunne finde værkerne i digital form, kunstteoretisk formidling om de enkelte projekter og endelig information om, hvor og hvornår de fysiske værker kan opleves.

Ferniseringen for alle udstillingerne afholdes på Teater Momentum den 17. maj i tidsrummet 19-02. I løbet af aftenen vil der være filmvisninger og senere gratis koncert med Giana Factory.

SYTTENDE MAJ udstillingen kick-starter Det Fynske Kunstakademis årlige udstillinger den 17. maj. Herefter følger “Skoleudstilling” på Pantheonsgade d. 18. maj og “World in My Eyes” på Kunsthallen Brandts d. 19. maj.

Deltagende kunstnere:
Kristian Blomstrøm Johansson, Nenad Milcevic, Karen Marie Aagaard Ørsted, Josefine Struckmann Pedersen, Niels Pugholm, Sophie Krøll Heelsberg, Tom Kietz, Deniz Eroglu, Johanne Helga Heiberg, Pascal Mayet, Louise Foo Lind, Tuk Bredsdorff.

www.syttendemaj.dk (launch d. 17. maj kl. 19)

www.myspace.com/gianafactory