Sommerskole 2022

STEDSANS – Kunstlaboratorium for børn
Det Fynske Kunstakademis sommerskole 2022

Er du 8-12 år, og har du lyst til at lege og eksperimentere med farver og materialer, så tilmeld dig Kunstakademiets sommerskole. Sommerskolen er for alle, og du behøver ikke være skrap til at tegne og male, så længe du kommer med mod på kreative udfordringer og lyst til at bruge din fantasi.

Om STEDSANS – Akademiets sommerskole 2022
Et sted kan være et lille stykke af verden eller et meget stort område, som vi oplever en særlig forbindelse til. Et sted kan være en revne i en mur, en blomst, en skov eller et Kunstakademi, som vi kan sanse tæt på eller langt fra.

I kunstlaboratoriet Stedsans, vil vi hen over dagene opdage og sanse steder. Vi vil gå på opdagelse i Kunstakademiets bygning og tage på udflugter ud af huset. Her vil vi arbejde med fortælling, skulptur, fotografi, tegning og installation, som sanselig fordybelse i steder.

Fredag inviterer vi familie og venner til fernisering i Kunstakademiets smukke skulptursal.

Kunstlaboratoriet vil blandt andet hente inspiration i Sofie Thorsens udstillingskatalog de smukkeste Erhvervelser og i Lea Porsagers værk Klit

Aldersgruppe: 8- 12 år
Pris: 795 kr
Antal pladser: 16
Tid: Uge 31, tirsdag – fredag kl: 9:00 – 14:00
Sted: Det Fynske Kunstakademi, Jernbanegade 13, 5000 Odense C
Praktisk: Medbring tøj til værkstedsarbejde og ude & inde. Medbring drikkedunk, madpakke & snacks.

Underviser: Kunstformidler Lea Kirstine Møller & en studerende fra Det Fynske Kunstakademi.

Frist for tilmelding er torsdag d. 21. juli kl. 12.00 på info@detfynskekunstakademi.dk husk at angive navn, alder.
Alle modtager en bekræftelsesmail efter tilmelding. Bemærk venligst at administrationen er lukket i juli, hvorfor bekræftelsesmailen for nogle først modtages på den sidste tilmeldingsdag d. 21. juli.