‘How to Study’
 – A seminar on the current conditions of art education and future methods of educating artists

‘How To Study?’ udforsker kunstuddannelsen i dag og fokuserer på de aktuelle vilkår og fremtidige tilgange til dèt at uddanne billedkunstnere. Seminaret samler undervisere, kuratorer, kunstnere, studerende og teoretikere, og i fællesskab spejder oplægsholderne mod udviklingen af fremtidens kunstuddannelse, hvor institutionelle rammer fortsat giver plads til de kunstneriske eksperimenter.

Seminaret er organiseret og tilrettelagt af Det Fynske Kunstakademi og finder sted torsdag d. 28. maj kl. 10.00 – 20.00 på DFK. Deltagelse er gratis men tilmelding påkrævet senest d. 15. maj. Kontakt projektleder Karen Mette Fog Pedersen: kmf@detfynskekunstakademi.dk

Akademiet har ligeledes iværksat en ny international antologi, Politics of Study, som indkredser, hvad der aktuelt står på spil inden for det billedkunstneriske uddannelsesfelt. Publikationen lanceres i anledning af seminaret.

Læs mere om publikationens bidragsydere og seminarets oplægsholdere her