En god dag – og flere ferniseringer

Der sker en masse i huset i dag

Udover akademiets egen fernisering i FAA Project Room er der også fernisering i Kunsthallen på Brandts.

Nemlig på ENTER II, som åbner kl. 17.00 i dag, hvor flere af vores tidligere studerende deltager.

På Brandts hjemmeside kan man læse flg.:

(Uddrag)

Kunsthallen Brandts viser 20 af de mest markante yngre kunstnere på den danske kunstscene i øjeblikket. Samtidig uddeles en af Danmarks største kunstpriser: ENTERPRIZE 2011 på 100.000 kr.

Kunsthallen Brandts besluttede i 2008 at skabe en ny platform for yngre danske kunstnere i form af en stor, tilbagevendende gruppeudstilling, som fylder de to største af Kunsthallens rum – 20 kunstnere på i alt 800 m2. Hensigten – dengang som nu – er at tilvejebringe en alternativ vej til offentligheden for unge talenter end den, som gallerisystemet kan tilbyde. I vores perspektiv er det vigtigt, at kunstinstitutionerne også tager vare på den nye og unge samtidskunst i vores egen lokale kontekst og giver den plads og opmærksomhed. Med ENTER 2 peger Kunsthallen Brandts derfor igen på en række unge danske kunstnere, som har gjort sig særligt bemærket de seneste år. Og igen uddeles den store kunstpris ENTERPRIZE efter bedømmelse af en international jury.

Vi hepper selvfølgelig på afgængere fra DFK og glæder os rigtig meget til at se udstillingen.