Det Fynske Kunstakademi på alt_cph

Hvad skal du i weekenden?

Vi kan varmt anbefale dig at kigge forbi alt_cph11, Encounters – Københavns alternative kunstmesse på Fabrikken for Kunst og Design. Her kan du opleve artist talks, performances, debat og banebrydende kunst, ligesom du kan møde kunstnere, kunstelskere og helt almindeligt interesserede.

Studerende fra Det Fynske Kunstakademi deltager med aften-eventen Costa Del Sundholm, fredag den 16. kl. 17 – 22, hvor de serverer musik samt øl og mad til rimelige priser.

Ikke nok med det. Åbningstalen vil blive holdt af rektor Merete Jankowski, fredag den 16. kl. 16.00. Den efterfølges blandt andet af performancen Asylum af DFK’s professor, billedkunstner Mary Coble (US).

alt_cph
Encounters

Fabrikken for Kunst og Design
Sundholmsvej 46
2300 Kbh S

www.ffkd.dk

 

Vi glæder os!